pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

illustration trollmys

illustrationPosted by Pernilla Deurell Sat, May 26, 2018 06:33:20
Sent i skymningen, då det fortfarande finns en strimma ljus kvar efter dagens sommarsol, smyger Stengärdestrollet ut för att söka sin stund av lycka. Han vet hur han ska finna den; han använder näsan och följer doftspåren. Och när han kommit fram till källan står han där och drar in de ljuva dofterna av Pimpirnellarosen, den enda växt som bara troll kan se. Där kan han stå en lång stund och bara vara i den stilla skymningen.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Thu, May 31, 2018 09:21:13

Bra idésmiley! Ja nu har vi det gott! Underbart med sommar på riktigtsmiley!

Posted by Birgitta Sat, May 26, 2018 14:35:59

Spännande, då gäller det bara att följa efter trollet så kanske man kan känna doften av pimpirnellarosen. Vilka härliga varma dagar det är det behövs efter snö och kyla