pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration Valborg

illustrationPosted by Pernilla Deurell Tue, May 01, 2018 08:00:49
Valborg rasar ut för våra fjällar! Här kommer hon, i galopp, med ett hiskeligt humör! Fast egentligen är hon lite glad också, för hon fryser inte fast hon lämnat vinterjackan hemma på kroken. Och det är inte dumt det.Liite, lite vår har faktiskt krupit sig fram bland alla kalla vindar och regnigt mulna dagar här hos oss i västra Sverige. Det gjorde den väl värd att fira igår! Men det klart att är man arg så får man vara det en stund, tills man lugnat ner sig. Det gäller Valborg också, eller hur?


Absolut! Heja Valborg!

Bilden gjord med färgpennor, fniss och tusch. Ca 20x18 cm. Beskuren här på bloggen.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Fri, May 04, 2018 11:22:49

Ja nog värmer brasan alltid! Så himla bra ändå, att vi har elden. Och våren!

Posted by Birgitta Tue, May 01, 2018 14:55:51

Valborg verkar riktigt kul. Brasan kanske har kommit till av erfarenhet att det behövs värme. Tack för senast.