pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Målning vårprakt

konstPosted by Pernilla Deurell Sat, April 28, 2018 07:21:33
Pernillakonster blogg firar den annalkande våren med en av de senaste målningarna; Tulipanaros II. Den är "bara" 10x10 cm stor men, oj, vilket jobb det var innan den blev som den skulle! Konstnären fick måla och måla om i vad som tycktes vara evigheter. Bra och givande evigheter, men ändå..Man kan lätt inbilla sig, även som upphovsman, att en sån här rackare ska gå att svänga ihop rätt kvickt, men det visar sig alltså inte vara självklart. Det är som med alla andra projekt, eller som vise man en gång sa: Man vet inte förrän det är avklarat hur det skulle gå till att utföra`t.
Akryl på duk är materialet. Den blev, för att citera konstnären, "ändå ganska bra till sist. Färdigare än såhär kan den i vilket fall inte bli". Och jag tror att jag tycker bättre om den ju längre jag stirrar på den. Kanske är det så att man behöver lära känna en målning innan man vet vad man tycker om den. Som med folk, alltså. Nog med morgonfilosofier. Hoppas du kan njuta av en ljus och varm vår tills vi hörs igensmiley  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Tue, May 01, 2018 08:03:00

ja, tulpaner och krokus kallar min mamma för smågodis. Med rådjur och harar i åtanke då alltså.. men här på balkongen har vi inte haft så mycket besvär med sådana typer! Tack för besöketsmiley

Posted by Birgitta Sat, April 28, 2018 15:57:12

Den blev ju fin så arbetet gav ju utdelning. Tulpaner är favoritföda för rådjur så i rabatten är det meningslöst. Vi ses snart