pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

illustration vårlängtan

illustrationPosted by Pernilla Deurell Thu, April 12, 2018 11:03:50
En favoritbild från Pernillakonsters arkiv blir veckans bidrag till bloggen, som just nu är en vårblogg. Vi ser fram mot ännu mer av ljus, sol och blomsterprakt här på redaktionen. Men trots allt det ljusa ute så dröjer sig kalla vindar kvar och mössa, ibland till och med vantar, bör vara på sin plats ännu ett slag. I alla fall på den här skribentens lekamen. Så det blir till att hålla reda på vinteraccessoarerna några dagar till fast vi nu går mot oundviklig vår!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Sat, April 28, 2018 07:22:48

Ja här har vi en lycklig lax. Och snart kommer Valborg, dessutom. Nu är det väl ingen tvekan att våren är här. Välkommen på söndag säger jag, både till den och till digsmiley

Posted by Birgitta Thu, April 12, 2018 16:32:28

Nu går det snabbt, solen skiner, krokusen blommar så nu måste snart trädgården vårstädas. Jättefin bild fylld av förväntan.