pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Sista helgen Vårsalong Jörlanda

utställningPosted by Pernilla Deurell Fri, March 23, 2018 09:36:29
Nu har Jörlanda Station vågat sig ut i solskenet! Kanske tack vare alla fina bilder som vi prytt insidan med? Välkommen att se, du också. Öppet lö-sö kl 12-18.
Snö OCH sol, vår OCH vinter, typiskt för de senaste veckorna. Och när man går in i byggnaden..Vårsalong med verk av sex stycken hängivna bildskapare! Smågodis finns också att tugga på, ser jag..

..och vill man använda käkar och matsmältningssystem ytterligare kan man köpa kaffe, te, kaka eller soppa på Café Resgodset som är litet och supermysigt att sitta och tugga i!Sedan är man antagligen mer än redo att spana in mitt målerihörn..Men det går bra att besöka det även utan tugg förstås. Välkommen!

Öppet 12-18
Jörlanda Station
Jörlandavägen 11 Jörlanda
Buss från Göteborg: Stenungsund express  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Sun, March 25, 2018 09:20:46

Tack igensmiley! Jag tycker också det blev bra där i hörnet, vi hade alla ganska lite plats och många bilder så det blev tätt mellan dem. Mycket att se alltså. Men inte lika tätt som på 1800-talets salonger..eller ja, nästan. Intressant tanke ang stationshus. Kanske återanvändes samma ritning, som du tänker, som när man gör pepparkakshus ungefär. Det är kul att en del av dem finns kvar och kan användas på nytt, för det är onekligen fina byggnader, och det skulle nog aldrig byggas liknande idag.

Posted by birgitta Fri, March 23, 2018 15:08:55

Gamla järnvägsstationer är lätta att känna igen. Jag undrar om det fanns en mall de byggde efter. Ditt målerihörn är ju perfekt.