pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Utställning Jörlanda på Gång

utställningPosted by Pernilla Deurell Fri, March 02, 2018 14:21:19
Mycket tid och stor tanke har gått åt att förbereda inför kommande utställning. Så mycket att jag börjar ana att sängläge är allt som återstår när målningarna väl är på plats. Men det vore förstås bara trist om det blev så. Jag försöker simma lugnt bland idéer och praktiska göromål så att jag ska hänga med säsongen ut!
Den 11 mars ska vi börja spika upp på väggarna i det gamla fina stationshuset i Jörlanda en bit utanför Göteborg. Vi är sex stycken, fyra fotografer och två som målar, och vår Vårsalong kommer hålla öppet 17-18 samt 24-25/3 mellan kl 12 och 18. Nästa veckas blogginlägg kommer att fördröjas något till förmån för bilder från ovan nämnda process!
Vår utställningsaffisch ser ut såhär:
Gott och blandat alltså. Gissa vilken bild som är min!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Mon, March 12, 2018 14:47:39

Bra! Det gillar jag!!

Posted by birgitta Sun, March 04, 2018 16:34:04

Spännande, jag känner igen din bild direkt. Längst upp till höger.