pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Konst galleri KC

utställningPosted by Pernilla Deurell Thu, December 07, 2017 13:05:23
Tack till er som besökte årets version av Partille hemslöjd och hantverksförenings Julmarknad på "Slottet" i Partille! Extra kul för mig att några av er fann tycke för mina produkter och köpte med dem hem! Tack igen för detsmiley OCH för go uppmuntran!

Härnäst på min utställarlista står KC västs medlemsutställning "La Famiglia" som redan är igång. Välkommen dit (ligger i centrala Göteborg, se adress nedan)! Öppet 12-16 alla dagar UTOM måndag då vi konstnärer måste sova.

Mitt bidrag är en färggrann akvarell på temat ovan. "Minnesbarn" heter den! Men den går inte att se här på bloggen..Besök istället min hemsida www.pernilladeurell.com om du är nyfiken!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Birgitta Sat, December 09, 2017 10:18:19

Du har det snärjigt före jul hoppas på många besökare. Du får koppla av i Dalsland på jul