pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration vårsnuva i bild

serierPosted by Pernilla Deurell Wed, May 24, 2017 15:19:31

Bilden ovan kommenterar fenomenet att effektivisera varje nysning i form av neddragningar på energiåtgång i samband med nysningstillfälle.

(Haha; jag inser nu att du som läst texten nedan först och sedan sett rubriken på det här inlägget kan ha fasat inför att bli pådyvlad en bild av när jag petar näsan, påsk 2012. Men det blev den snuvad på!)  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Tue, June 13, 2017 12:20:38

Jaha, man kan se nysningen som ett stunds rejäl avkoppling alltså. Det kan man ju behöva.
Det var fint att ha dig på besök. Blev tomt när du hade åkt. Vi fick sitta i soffan en lång stund och fundera på vad vi skulle göra innan livet fortsatte.

Posted by Birgitta Sat, June 03, 2017 14:37:25

Nysningar är intressant man är faktiskt medvetslös någon sekund när man nyser. Det var jättetrevligt i Göteborg förra helgen och vi hade tur med vädret.