pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration sjukdomsproblemet

serierPosted by Pernilla Deurell Fri, November 28, 2014 13:59:26
Det är faktiskt sant, det hon påpekar. Och många säger det samma när man talar om sjukvården idag. Jag undrar om det alltid varit så? Eller förväntar vi oss för mycket nuförtiden? Visst har jag träffat riktiga pärlor till barnmorskor, sjuksköterskor och enstaka pärla till läkare men man får ju leta ett slag, och möta en hel del misstro och motstånd på vägen. Och behöver du sjukskrivning så gäller det att du får rätt kontaktperson på Försäkringskassan, annars får du kämpa på ännu mer. Vila får du göra i graven, min vän.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.