pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration tunga bestyr

serierPosted by Pernilla Deurell Fri, November 28, 2014 13:53:20

Det slog mig häromdagen att jag faktiskt mår bättre nu. Jag skalade nämligen en morot och märkte att jag varken blev andfådd eller totalt utmattad av det. För så var det en period; allt jag gjorde var som att gå i en brant uppförsbacke, med tuuuung ryggsäck på. Nu blir det bara så ibland och jag säger hurra för att pigga stunder finns igen! Hoppas du som har det tungt just nu också kommer få pigga stunder framöver!

Jaha men det var ju kul det här. Ser ju knappt vad det står i serien. Men ändå. Ni vet vad jag menar...? Fram med förstoringsglaset! Hälsningar Sherlock Holmes.

Bilden hämtad från min kort-serie "Utbränd söker morot".

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.