pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Målning Höstträd

konstPosted by Pernilla Deurell Tue, November 20, 2018 11:43:45
Det vore väl härligt att få vara i all den där höstfärgen, uppe bland löven? Sitta där och drömma om det som är. Som att sova fast vara vaken. Det här är en akvarell som heter "Mitt bästa höstträd" (28x20cm) och den påminner mig om när jag klättrade på en stor gren full med gula höstlöv som liten.
Fast jag hade ingen fågelkompis av den här kalibern då. Men nu är den här, och det tackar jag för!  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Fri, December 21, 2018 14:45:56

En riktig liten Robin Hood låter det som! De visste nog att du klarade biffen..? Fint att få ta del av dina minnen kring träd och klättring!

Posted by birgitta Tue, November 20, 2018 16:56:11

Ja, där ser du ut att må bra. Jag brukade också klättra i träd som liten. Jag letade efter kvistar till sälgpipor. Det verkar ju inte klokt att jag fick klättra i träd och ha med mig en kniv. Fast jag var nog inte så passad som liten.