pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration hösttider

illustrationPosted by Pernilla Deurell Wed, October 24, 2018 14:56:31
Höst. Löv löv och löv. Överallt löv. Så fina färger, men se upp för halkan! Halt som bananskal. Hittar du ett tillräckligt stort löv kan du kanske flyga fram på vindarna. Så slipper du tänka på det där med halkan.
Akvarell och blyerts. Från arkivet.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Deurell Mon, November 12, 2018 12:57:46

En del klipper löven med gräsklipparen så blir de liksom mull och försvinner ner i jorden lagom till ny ute-säsong. Kanske dina blåser bort? Eller har du någon välgörare med kratta och överskottsenergi i grannkretsen kanske? Vinterdäck är väl det första jultecknet?

Posted by Birgitta Thu, October 25, 2018 10:08:01

Ja, löv i massor eken har börjat fälla då blir det drivor men på något konstigt sätt försvinner dom till nästa sommar. Jag byter till vinterdäck på måndag.