pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration sådan matte sådan katt

illustrationPosted by Pernilla Deurell Thu, October 11, 2018 14:38:08
Hej igen!

Hösten mullrar på där ute, med grälla färger, sol och blåst. Fantastiskt inspirerande för alla oss som gillar färg måste jag påstå. I det orange-rödas anda vill jag nu presentera en bild från arkivet kallad Sådan matte sådan katt. Gjort med tuschpennor. Jag fick idén när jag en dag så en kvinna som körde en bil. Och hon var så lik en perserkatt. Så då undrade jag förstås om hon hade en sådan hemma. Och hur den i så fall såg ut. Kanske som en kvinna som körde en bil..? Så hem och rita och kolla den idén. Här är resultatet. I höstfärger!

Trevlig höst-helg på er alla där ute i internet-land!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by birgitta Thu, October 25, 2018 10:05:07

Jag tänkte nog på utseendet en del är väldigt lika sin hund

Posted by Pernilla Deurell Wed, October 24, 2018 14:57:59

Ja, den med hunden och hussen har man både sett och hört. Kanske kan det bli så även med katter ibland. Fast handlar det egentligen om utseendet? Var det inte beteendet som husse och hund hade gemensamt?

Posted by birgitta Thu, October 11, 2018 15:29:26

Det har jag inte tänkt på när det gäller katter. Däremot när det hundar och deras matte eller husse kan likheten vara skrattretande. Trevlig hösthelg tillbaka det ska ju bli varmt.