pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Konstnatta i Falköping

utställningPosted by Pernilla Deurell Tue, October 02, 2018 10:10:14
Dagboksanteckning med relevant hälsning:
Jag hade glädjen att få delta med mina bilder på Hattfabriken under Konstnatten i Falköping sista helgen i september även i år. Där fanns, precis som förra året, en hel radda upplevelser och intryck att ta del av. Pianokonserter, pop-up shop, utställning med foto och akvareller samt ett kreativt pysselhörn där pysselmonstret höll hov. Tack till er som jobbar på Formkontakt och Hattfabrikens musik för tre färgstarka och glada dagar!

Mamma och barn heter den här akvarellen, som var med på utställningen.


Och jag svängde förstås förbi eventet och pekade lite här och där innan jag gled vidare ut i den mörka natten.

Om du vill kolla in vad övriga utställare som deltog på Hattfabriken håller på med så finns de på följande adresser:

formkontakt.se (formgivning, illustration)

hattfabrikensmusik.se (musikskola, Yamaha)

emanuelstrom.se (fotograf)

rebeckat.com (fotograf, illustratör, formgivare)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernilla Thu, October 11, 2018 14:45:20

Tack, det var mycket trevligt i Falköping. Folk är så glad och nöjda som kommer dit, och det spelades jättefin pianomusik då och då! Och, ja, ordning och reda ordning och reda..allt är ju relativt, eller..??

Posted by Birgitta Wed, October 03, 2018 12:16:47

Vilka fina tavlor. Mamma och barn vilka underbara färger. Det var väl roligt att delta i konstnatten. Jag antar att dina två pojkar höll ordning hemma???