pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Vårmarknad hantverk Partillle

utställningPosted by Pernilla Deurell Thu, March 22, 2018 09:42:29

Vårmarknad jajjamensan!
Nu är det dags, idag startar fyra dagars hantverk och påskemys på Slottet i Partille. Jag ber att få citera Partille Kommuns hemsida:

Partille hemslöjds- och konsthantverksförenings traditionella vårmarknad på Partille Herrgård. Här kan du hitta unika, gedigna och genuina hantverk. Allt från hårda material som trä, betong, raku, keramik, trådslöjd, smycken till mjuka material läder, skinn, garn, tyg, tovat och vävning.

Välkomna att mysa i kreativitetens kammare. Fri entré!

Datum: 22-25 mars Tid: Klockan 12-18 alla dagar Plats: Partille Herrgård Arrangör: Partille hembygds- och konsthantverksförening

Ja, så har de även ett och annat hörn med till exempel påskkort och där ligger mina bidrag. Finns även nyckelringar och tändsticksaskar med festliga motiv av undertecknad. Massor av härliga grejer att fira våren med!

Ett av mina påskkort. Finns att beskåda på Partille Hemslöjds och konsthantverksförenings Vårmarknadsmiley, 22-25 mars 2018. Välkommen!
  • Comments(2)//bloggen.pernilladeurell.com/#post86