pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Hängning Vårsalong Jörlanda

utställningPosted by Pernilla Deurell Mon, March 12, 2018 15:21:06
Mina vänner! Igår hade jag glädjen att hänga med ett gäng trevliga personer på hängning (av bilder) inför Vårsalongen i Jörlanda! Nu är bilderna nästan helt på sina platser. Besökaren kommer bjudas på mycket djur och natur, realism och fantasi. Därtill kan man ta sig en kopp kaffe med någonting till på Café Resgodset!

Jörlanda station är en spännande byggnad som försöker gömma sig bakom ett kastanjeträd.

Bara att börja plocka upp och sätta igång med att sätta upp..


..visar sig som vanligt inte alls vara "bara vara att sätta igång". Efter diverse tandagnisslan och smitningsförsök samt ett rejält, och lyckat, övertalningsförsök har till sist i alla fall det här hänt.

Och även det här! Bilderna till vänster är några av fotografen Katarina Holmströms stämningsfulla konstverk.
Tiina Ylönens humoristiska och färgglada målningar delar rum med mina och fotografen Katarina Holmströms bilder. Det är ett färg- och fantasi-rikt rum vi har!
En av de tre återstående fotograferna som deltar heter Kirsten Ekholm. Här ses hon i full action. Det är också tack vare henne, samt Jörlanda stations ledning, som den här Vårsalongen blivit av! Hurra för Kirsten!!

Vi öppnar klockan tolv nästa lördag och Du är varmt välkommen!  • Comments(2)//bloggen.pernilladeurell.com/#post84