pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration tjugonda Knut

illustrationPosted by Pernilla Deurell Fri, January 12, 2018 15:25:38
Det ryktas om att det är dags. Dags att plocka ner och ta bort JULEN alltså. Först ska den upp, sen ska den ner. Det ligger ju i sakers natur, såsom backen går och även vår dygnsrytm. Så det är bara att tacka och ta emot.
I år har jag bestämt mig för att helt resolut taga ett styck rejält stor låda och sedan klämma ner hela julen i den. Detta för att spara på helgfriden. Vart lådan sedan ska få plats får bli ett senare problem. Kanske knökar jag in den i vår stackars överfulla storgarderob eller i det livsfarligt kaotiska förråd som hör till bostaden. Kanske blir den ett nytt istället-för-soffbord. Jag bryr mig inte om den detaljen just nu. Det kan jag inte. Fokus måste ligga på att få undan sakerna ur samtliga familjemedlemmars synfält. Ty så har Knut sagt.


Så det blir alltså jag som löser den Gordiska Knut i år! Och jag rekommenderar er som liksom jag själv tidigare lagt en halv dag på att hitta rätt lådor och emballage till samtliga tomtar och ljusstakar för att sedan trött och svettig stå i märklig och smått livsfarlig vinkel på stol eller pall för att få in allt på en bra plats i skrymslen och skåp att skippa den krampskapande traditionen till förmån för att KNÖ ner i kartong och sedan live and let live! Tack för det julen 2017! Och adjö!

  • Comments(2)//bloggen.pernilladeurell.com/#post76