pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Målning fågel

konstPosted by Pernilla Deurell Mon, November 06, 2017 10:13:53
Idag presenterar jag stolt en av de finaste fåglar jag lyckats göra. Och det säger inte så mycket för fåglar brukar inte bli så bra när jag gör dem. De är jätefina i huvudet men när de kommer ut på pappret..hm, nja. Den här gjorde jag i alla fall åt re:Create Design Co (ett företag som jobbar med återbruk på ett mycket lekfullt och kreativt sätt) och den satt uppflugen på listen till deras whiteboard. Målad med väggfärger som blivit över när andra företag målat. Så återbruk där med!Nu har re:create flyttat och fågeln kommer snart släppas lös då byggnaden rivs för att ge plats åt nya byggen på Hisingen. Jag hoppas den flyger förbi min balkong en dag så att jag får se den igen.


Bakom fågeln en svagt målad himmel, som på en regnig dag. Fast med tydliga moln, som i en barnbok eller på en barnteckning. Allt har jag improviserat. Jag trivs väldigt bra med att jobba så. Kanske var det för att jag inte tänkte så mycket på den innan jag målade den som jag blev såpass nöjd med den.

  • Comments(2)//bloggen.pernilladeurell.com/#post68