pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration Djävul i farten

illustrationPosted by Pernilla Deurell Fri, October 27, 2017 12:21:19
Nu är det dags för Halloween! Vissa av er sitter förstås redan iklädda spindelnät och blod, medans vissa ser tiden an och spar på krutet till den mörka midnattstimmen. Hur ni än firar, eller om ni låter bli, så kommer här en, kanske bekant, herre (?) och ställer till det så gott han kan. Och säga vad man vill men munter är han i alla fall! Gillar väl att fira Halloween kan jag tro..


Den här finns i många versioner. Och kanske borde man passa sig för att rita fler..men jag gjorde dem som en del till en serie som skulle handla om det där med stress och att inte kunna låta sig själv vara ifred. Men serien gick inte att få ihop så den ligger i spridda delar på datorn nu. Kanske är det extra svårt att lyckas med ett projekt där ovan avbildade är inblandad. Men skam den som ger sig! Här kämpar man på ändå. Oftast med tusch och lite blyerts, som ovan. men jag vet andra som kämpar på med kratta och spade, eller på andra sätt. Det är bra. Fortsätt så! Trevlig helg!

  • Comments(2)//bloggen.pernilladeurell.com/#post67