pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration Prioriteringsproblem

illustrationPosted by Pernilla Deurell Sun, October 08, 2017 08:36:19
Det är inte lätt att prioritera. Särskilt inte när en del kloka personer säger att man ibland måste prioritera att inte göra något. Istället ska man lära sig stå ut med att man inte gör något. För då har man chansen att varva ner och välja rätt. Det vill säga prioritera. Men det är inte lätt. Det finns mycket man vill göra och en del man måste. Och så lite annat runtomkring. Och vad som är rätt eller fel vet man först efteråt. Så inte är det lätt att prioritera. Man får öva, som på så mycket annat.


Annars blir det jäktat läge. Och det vill man helst slippa. I alla fall på helgen. Så nu rekommenderar jag att du prioriterar bort och inte gör någonting, förutom att fira söndag. I luugn och ro. Själv ska jag städa..eller, kanske..

Bilden gjorde jag för drygt ett halvår sedan som en kommentar till att vara sjukskriven för stress och ångest. Det är inget lätt läge, särskilt eftersom det är mycket man ska hålla reda på i form av kontakter med myndigheter och fylla i blanketter, sånt som är ganska svårt när man är orolig eller utmattad för då får man SÅ svårt att koncentrera sig. Därför blir man dubbelt stressad och vet till sist inte vad man ska göra. Då är det svårt att ta till sig rehabilitering och börja må bättre. Så det kan man ta och fundera på hur man skulle kunna förbättra, om man är politiker och läser det här.

Bilden är gjord med färgpennor och tusch, som ni nog kan se. Och den var riktigt rolig att göra. Värd att prioritera, alltså!  • Comments(2)//bloggen.pernilladeurell.com/#post64