pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration Snuvad på konfekted

illustrationPosted by Pernilla Deurell Tue, June 13, 2017 12:18:29
Jag hade en god föresats att skriva ett inlägg per veckan, nu i och med våra "nya" kostym här på Pernillakonster MEN den envisa vårförkylningen behåller sitt grepp. Just som jag trodde mig vara befriad och hoppat upp ur lakan och pyjamas slog den till med förnyad kraft. Och jag som inte gillar att ligga stilla! Jag menar; det gör jag ju så ofta ändåsmileyblä. Det fattas en del såna här emojisar. Det är överkant på glada och kärlek, underkant på arga och sura. Besviken, finns den? Kanske säger mer om mig än mojjisarna men låt för all del inte det spela någon roll. Om jag ska kunna uttrycka mig såhär digitalt så måste möjlighet till uttryck ges! Söker kanske just du en emojiföreslagare? Jag har förslag! Men det kostar en del..

Nåja. I fredags slog det till rejält med feber och ont i halsen. Och det sitter i. Men nu kan jag i alla fall sitta upp. Och gnälla. Det är en bra början på vägen tillbaka. Och nej, jag tänker inte halvligga i sägen och knappa på datorn som en del gör på film. Jag är helt enkelt inte gjord för ett sånt liv. Har jag gått och lagt mig så har jag gått och lagt mig. En liten bild som visar hur kul jag tycker jag har det.
Från serien "Goda råd" som du kan läsa ibland på min hemsida under fliken "serier". Ursäkta om jag har ett något irriterat tonfall idag. Det här med kudde och täcke börjar gå mig på nerverna. En tröst har jag dock: den som sover syndar icke! Så det så.

  • Comments(2)//bloggen.pernilladeurell.com/#post49