pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Illustration Valborgstroll

illustrationPosted by Pernilla Deurell Sun, April 30, 2017 15:48:34
Jaha. Idag lyser solen från morgon..och kanske till kväll. Jag vill inte förneka att merparten av mina Valborgsminnen består av att huttrande i regnet dansa riverdance för att undvika de envetna små smällare som busfrön skrämmer slag på oss lite mer ålderstigna eldåskådare med.
Men idag är det än så länge finemang med solen på plats. Och nog kan man se små tussilago tussa fram ur vrårna, vitsippor sjunga och viska, nya grässtrån växa och gro.

Jag kan inte annat än tro att även små tomtar och troll tar sig en sväng om av lättnad över att våren gör entré. De smyger fram och tillbaka och lyssnar nyfiket efter vad som komma skall.

Så passa på att spana du också om du ger dig ut. Det kan dyka upp ett eller annat troll i utkanten av kvällens majbrasa och den synen vill du inte missa, eller hur? Trevlig Valborg!

  • Comments(0)//bloggen.pernilladeurell.com/#post42