pernillakonster

pernillakonster

Vad händer här då?

Här möter du bilder från ritbord, staffli och utställningsrum. Och en del av mina tankar kring saker och ting. Det hela kommer vara väldigt aktuellt och bra att uppdatera sig på om man vill veta vad som är aktuellt just nu, fast för ett slag sedan. Bloggen Pernillakonster som du befinner dig på nu är en del av min hemsida. Kolla in mina alster och min shop på www.pernilladeurell.com!

Tecknade serier från verkstan

serierPosted by Pernilla Deurell Wed, September 14, 2016 13:28:09

Jag har nu suttit och plitat på nya serier till ett kommande häfte som har arbetsnamnet "små serier för det som har det för jävligt", ej att missta för "små små serier för den som har det för jävligt" som redan finns ute att köpa NU! Men det dröjer, som vanligt, ett slag innan del två, det vill säga "små serier för den som har för jävligt" kommer ut. Den ligger nämligen och kokar nu och det måste den få göra i några veckor sådär. Sedan ska den både hyvlas och filas innan det går att köpa den. Det kan ta upp till ett år, om jag känner mig själv rätt. Men varför inte roa sig med "små små serier för den som har det för jävligt" sålänge? Finns i shopen, kostar 35kr inklusive porto! Jaså, det har du ingen lust med? Läs den här sålänge då; en skiss direkt från kokkärlet. Rykande het.

Hahaha. Den här är bra den. Men jag kommer inte använda den i "små serier för den som har det för jävligt" så den är endast här för den som ser den. Endast. Exklusivo alltså!  • Comments(29)//bloggen.pernilladeurell.com/#post36